Hos Frisk Luft har vi stor erfaring med montering af DUKA ventilation.

DUKA ventilation kan hjælpe dig til et godt og sundt indeklima. En DUKA One S6 Plus gør at kondens og fugt undgås hvilket er med til at minimere den dårlige luft. Udover at sikre dig et godt indeklima er en DUKA ONE også energibesparende, så du kan spare på energiregningen. Fordelene ved at få en DUKA ONE monteret er derfor mange.

Vi kan gennem vores erfaring hjælpe dig med en yderst professionel montering af din DUKA One S6 Plus. Aggregatet består af en indendørs del, som består af en veksler placeret i murgennemføringen, en lydisoleringsmåtte og filtre samt en udendørs del.

Professionel montering af DUKA ventilation

Ved installationen af en DUKA ONE skal der blandt andet bores hul i væggen. Dette skal selvfølgelig helst gøres professionelt så man undgår fejlboringer.

Det er vigtigt at huske at alle elektriske DUKA ventilationsprodukter skal installeres af en autoriseret el-installatør. Det er vi og vi kan derfor garantere dig en professionel behandling ved montering af DUKA ventilation.

Har du købt din DUKA ONE et andet sted og har opgaven med montering vist sig for stor? Så kan vi sagtens hjælpe dig. Vi kan nemlig godt komme ud og udelukkende stå for monteringen. Der er dog en god besparing at hente ved at lade os stå for både indkøb og montering af DUKA ONE.

Vedligeholdelsen af din DUKA ONE kan man som oftest godt selv stå for. Vedligeholdelsen består primært i at udskifte filtre og tørre af for støv og snavs. Det er dog stadig vigtig at få professionelle til at lave eftersyn en gang imellem for at sikre at din DUKA ventilation fortsat virker optimalt.

Kontakt os og hør mere

Kontakt os gerne på telefon 51 32 85 87 eller e-mail info@ibrasmussen.dk for at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig med en professionel montering af DUKA ventilation. Vi holder til i København, men kører også i Emdrup, Frederiksberg og andre steder på Sjælland.

Ring eller udfyld formularen
her på siden og få et tilbud

Ring eller udfyld formularen
her på siden og få et tilbud

 • Tilbuddet inkluderer
 • DUKA ONE S6 PLUS enhed
 • Boring af hul i mur
 • El-installation
 • Kabeltræk
 • Øvrige materialer
 • Kørsel og arbejdsløn
 • Moms
 • 9.400,-17.000 kr. for 2 stk.
 • Håndværkerfradraget udgør 5200 kr. af prisen
  **Elinstallationen kan laves på to måder:
  1. Synlig kabelføring på væg (inkluderet i prisen)
  2. Indfræsning af kabel i væg, samt opmuring af riller, så det er klargjort til maler (tillæg på 1.000 kr. inkl. Moms)

Call Now Button