Vi kan hjælpe med varmepumpeservice hvad end vi selv har installeret varmepumpen eller ej.

Har du en varmepumpe skal du være opmærksom på at det står i bekendtgørelsen at der årligt skal foretages et lovpligtigt varmepumpeeftersyn. Det er her hvor vi med vores varmepumpeservice kommer ind i billedet.

  • Generelt vurdering og kontrol af varmepumpeinstallationen
  • Eftersyn af pumpens forskellige komponenter
  • Afprøvning af pumpens sikkerhedsfunktioner
  • Afprøvning af termostater og kontrolmåling af temperatur

Løbende aftale om varmepumpeservice

Vi kan tegne en abonnementsaftale så vi automatisk kommer forbi hvert år og udfører det lovpligtige varmepumpeeftersyn. Har du brug for en engangsaftale kan dette også sagtens arrangeres. Ligeledes kommer vi selvfølgelig forbi til en varmepumpeservice hvis der er akut problemer med din pumpe. Vi har ligeledes erfaring med flere typer af varmepumper og kan hjælpe med blandt andet: jordvarmepumper, luft-til-vand og luft-til-luft varmepumper.

Hør mere om varmepumpeeftersyn

Med et eftersyn af din varmepumpe kan du sikre dig at den leverer optimalt og får en lang levetid. På denne måde kan du også optimere på din varmeøkonomi. Vi sørger selvfølgelig også for at de lovpligtige papir er i orden efter vores besøg.

Kontakt os på telefon 51 32 85 87 eller e-mail info@ibrasmussen.dk for at høre mere om hvilken varmepumpeservice der passer til dine behov. Vi holder til i København, men kører også i Emdrup, Frederiksberg og andre steder på Sjælland.

Ring eller udfyld formularen
her på siden og få et tilbud

Ring eller udfyld formularen
her på siden og få et tilbud

Call Now Button