Vi kan tilbyde din en yderst professionel installation af varmepumpe hos dig

Har du selv indkøbt en pumpe og har opgaven vist sig for stor kan vi komme ud og hjælpe. Vi kan selvfølgelig også stå for indkøb af pumpen og derefter udføre monteringen.

Stor erfaring med installation af varmepumpe

Vi har udført installation af varmepumpe i mange år og har derfor også fået erfaring i flere forskellige typer af varmepumper.

Når vi laver en montering af varmepumpe står vi for hele processen. Vi installerer både inde- og udedelen der hvor vi har aftalt. Vi sørger også for boring af hul i væg, føring af kabler, montering af vinterstyring og alt hvad der ellers hører til en montering. Afslutningsvis sørger vi selvfølgelig for en grundig afprøvning af anlægget så vi kan sikre at det virker optimalt og frem til det årlige eftersyn.

Få også eftersyn af din pumpe

Efter monteringen af varmepumpe kan vi også tilbyde varmepumpeservice og det lovpligtige årlige eftersyn. Vi tilbyder også akutte eftersyn og reparationer af din varmepumpe.

Kontakt os på telefon 51 32 85 87 eller e-mail info@ibrasmussen.dk for at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig med installation af varmepumpe hos dig. Vi holder til i København, men kører også i Emdrup, Frederiksberg og andre steder på Sjælland.

Ring eller udfyld formularen
her på siden og få et tilbud

Ring eller udfyld formularen
her på siden og få et tilbud

Call Now Button